Színház

A kaktusz virága

zenés vígjáték, 2 felvonás, magyar, 2013.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A kaktusz szolnoki virága

Szolnokon már hagyomány, hogy bérleten kívüli bemutatót is tart a társulat. Ennek nagyon népszerű darabnak kell lennie, hiszen a közönség közvetlenül szavaz a jegyvásárlásával. Érdekli, tetszett-e, vagy sem. A nézők továbbadják tapasztalataikat, egymást biztatják, vagy sem. A kaktusz virága sikerdarab, hiszen sokszor bizonyított már Nádas Gábor és Szenes Iván dalaival. Akik pedig nagyon értettek a színház nyelvén, a szórakoztatás hazai nagymesterei voltak.

"Biztosan jóra vezet, ha az ember fia három gyereket, feleséget füllent magának azért, hogy szerelmét ne kelljen elvennie? Aki kíváncsi a válaszra gondolkodás nélkül vegyen jegyet, és nézze meg A KAKTUSZ VIRÁGA című ízig-vérig francia vígjátékot a Szigligetiben. A zenés, táncos, szívbemarkoló, kacagtató történetben adott egy nőtlen, szoknyapecér fogorvos; egy mogorva, maximalista asszisztensnő; egy helyét kereső írópalánta; egy céltudatos, fiatal lány és egy kezdeti füllentés, mely a négy szereplőt képtelenebbnél képtelenebb helyzetekbe sodorja.

A szerzők a műfaj hagyományain belül, mégis egyéni ízléssel csevegnek az örök témáról: a szerelem bonyodalmas, de végül mégis boldog révbe jutó útjairól."

A(z) Szigligeti Színház előadása

Bemutató időpontja:

2013. október 5., Szigligeti Színház

Stáblista:

Szereplők

Julien (fogorvos)
Stéphanie (az asszisztensnője)
Antonia (a barátnője)
Norbert (a barátja)
Igor (Antonia szomszédja)
Botticelli "Tavasza"
Páciens

Hozzászólások