Színház

A kulcslyukon át

komédia, 2 felvonás, 2019.

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A pszichiátriai rendelőben a gyógykezelés több veszéllyel jár, mint a betegség. De legtöbb veszéllyel a titkárnői állás jár, amire Geraldine ártatlanul jelentkezik. Először vetkőznie kell. Majd azonnal öltöznie, mert betoppan a pszichiáter vérmes felesége. És nyomában a szoknyabolond londiner. Akit üldöz a rendőr. Mire előkerülnek a kényszerzubbonyok és a pisztolyok, már csak annyi biztos: a váratlan esemény mindig bekövetkezik, amikor legkevésbé számítunk rá.

A(z) Thália Színház előadása

Bemutató időpontja:

2019. március 30., Thália Színház

Stáblista:

Szereplők

Geraldine Barclay
Mrs. Prentice
Nicholas Beckett
Match őrmester

Hozzászólások

2/10
Lipszis Apóka 2020 jan. 22. - 09:12:21 2/10
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Ez a darab egyszerűen idegesítő. A 2. Felvonásról leléptünk, mert csak a drága időnket pocsékoltuk. Így gondolta ezt rajtunk kívül még a nézők negyede kb.
antibond 2019 máj. 30. - 19:32:58
U.i.: Nem viccelek, de olyan elborzasztó eredménnyel zárult a darab (felének) megtekintése, hogy azóta a gondolatától is kiver a hideg, hogy csak úgy jegyet vegyünk egy ismeretlen előadásra.
Ezentúl mindenféle módon szigorúan ellenőrizni fogjuk, mit is nézzünk meg.
Tulajdonképpen értetlenül állok a tény előtt, hogy még mindig játsszák ezt a minősíthetetlen, élvezhetetlen művet.
antibond 2019 máj. 27. - 17:13:46
A párom évekig dolgozott közönség-szervezőként, ebből adódóan rengeteg színdarabot láttunk, kedvezményesen. Az utóbbi évek szinte minden jelentősebb bemutatóján ott voltunk, de egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy már a tizedik percben a szünetért imádkoztam volna, hogy elmenekülhessünk a nézőtérről (Pont középen ültünk, nem tehettük meg, hogy az egész sort felállítjuk a szenvedéseink okán)
Érthetetlen egyrészt az, hogy egy ilyen darabot egyáltalán műsorra tűzzenek, másrészt a lelkendező leírások sincsenek köszönőviszonyba a valósággal.
Kifejezetten szeretjük a könnyed, humoros darabokat is, számtalan estén nevettük könnyesre magunkat, jó előadásokon.
Ha lenne rá módom, hogy beszéljek Schell Judittal, bizonyára neki szegezném a kérdést: mi késztethet egy ilyen nagyszerű művészt, mint ő, hogy szerepet vállaljon egy ilyen f.sban????
Az első felvonás végén menekülőre fogtuk, és végig az úton hazafelé azon töprengtünk, hogy vajon velünk van-e a baj, mert egy szék nem volt egyébként üresen kezdéskor.
Csak lebeszélni tudok mindenkit arról, hogy erre a förtelemre pénzt, időt áldozzon, és remélem, ez még belefér a véleménynyilvánítás szabadságába, és nem fognak perbe fenti értékelésem miatt. (A lentebb olvasható kritikák minden szavával egyetértek, ismétlésbe nem akartam bocsátkozni.)
Anyamaci 2019 máj. 18. - 23:20:37
Életem legrosszabb darabja.
Az első felvonás 5 perc után szenvedés volt, így a szünetben eljöttünk.
Se poén, se szórakozás, erőltetett dialógusok, beteges darab.
A Tháliában nem ezt szoktuk meg.
1/10
ritamakara 2019 ápr. 21. - 11:55:02 1/10
Nagyon beteg előadás. A szexuális zaklatásból és a nemi erőszakból csinál viccet. Komolyan sajnálom a színészeket. És aki azt gondolja, hogy a 2. felvonás majd jobb lesz, hatalmasat téved...
2/10
olik5 2019 ápr. 01. - 15:46:03 2/10
A tegnapi napon néztük meg az előadást. Nekem nagyon nem tetszett. Egy összevisszaság volt az egész, kevés volt benne az igazán ütős poén, felesleges volt a fenék villantás meg a sztoriban is sok volt az idiótaság, lőtt sebekből folyó vér, stb... A színészeknek azért járt a taps, mert ezt a kulimájszt meg tudták tanulni, de maga a darab egy kalap k.k. A Tháliától többet várok.