Színház

A litera.hu előszilveszteri bulija

előadás, magyar, 2004.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Ki tudja, mitől emlékezetes egy év? Mi dönti el, mit őriz meg belőle az emlékezet? Most, amikor beleverjük 2004-be az utolsó koporsószöget, nekünk, fájdalom, alig jut eszünkbe valami élményszerűen érdemleges, amitől egy öblöset sóhajthatnánk: de jó volt itt lenni, dolgozni, csinálni, vagy fordítva, de rossz!

Pedig sok minden történt megint, volt esemény bőven: az EU-csatlakozástól Barangóig, kormányváltástól Zalatnay lesitteléséig, csip-csup és grandiózus ügyek. Mégis: 2004 túlontúl ismerős és nagyon magyar volt, kicsi és savanyú és a miénk.

Szorult helyzetében ki mást is hívhatna a litera segítségül egy olyan esztendő értékelésére, amikor egy össznépi szavazáson nagy valószínűséggel Kulcsár Attila lenne az év embere, mint a kortárs irodalom kiválóságait arra kérvén szerzőinket, írják meg 2004 személyes címlapsztoriját. A hagyományteremtés tehát folytatódik egy újabb tematikus előszilveszteri mulatsággal.

a litera szubjektív címlaptörténeteihez az élőzenét a Krétakör SzínészTánczenekar szolgáltatja, a mozgóképes arculatáért VJ Lee Unflyable, a hajnalig tartó táncos vigalomért DJ Leen'gum a felelős.

A(z) Trafó előadása

Bemutató időpontja:

2004. december 30., Trafó

Stáblista:

Hozzászólások