Színház

A mentalista

előadás, magyar, 2010.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Szórakoztató és elgondolkodtató show műsor Rakonczai Máté magyar és holland TV show-kban bemutatott műsorszámaival, újdonságokkal, különlegességekkel, a jelenkor legmodernebb "csodáival", humorral és misztikummal.

Illúzió vagy valóság? Gondolatolvasás vagy csupán az elme játéka?
A tudósok régóta hangoztatják, hogy agyunk kapacitásának csupán törtrészét használjuk fel. Sokan hisznek valamiféle hatodik érzék meglétében, amelynek birtokában olvashatunk mások gondolataiban, vagy előre láthatjuk a jövő eseményeit. Vajon léteznek ilyen képességek?

Rakonczai Máté művészet és varázslat harmóniája. Magával ragadó, kedves és titokzatos személyiségével elbűvöli a körülötte lévőket, könnyen elnyeri akár a legszkeptikusabb emberek szimpátiáját is. Játékos, szórakoztató előadásai lebilincselő kikapcsolódást ígérnek. Művész, varázsló, aki műsorszámait az emberi álmok, és vágyak alapján komponálja. Művészete nemzetközi nyelv, mely a világ szinte minden országban megállja a helyét. Szórakoztat, érzelmeket közvetít, hatással van az emberekre. Műsora különleges és exkluzív színházi show, speciális szórakoztató és kulturális érték. A nézők átélhetnek és megtapasztalhatnak olyan dolgokat, amiket eddig nem tartottak lehetségesnek, amik meghaladják ismereteiket és elképzeléseiket.

Tegye próbára érzékeit! Fedezze fel a világ rejtélyes oldalát egy szórakoztató show műsor által, mely minden bizonnyal tartogat meglepetéseket még a legszkeptikusabb emberek számára is. A világ sokkal titokzatosabb annál, mint gondoljuk, és aki ezt elfogadja, meglepő dolgoknak lehet szemtanúja.
A műsor interaktív, a nézők aktív résztvevői az előadásnak.

A(z) Komédium Színház előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások