Színház

A Párt

zenés előadás, magyar, 2014.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Hogyan lesz a hatalom a Párté? Hogyan válik a demokrácia a hatalom játékszerévé? Hogyan lehetséges, hogy folyamatosan róla van szó? Egyáltalán mire jó és hogyan működik a Párt?

Schilling Árpád új produkciója a közélet újragondolására szólítja fel a jelenlegi rendszer kritikusait, de azokat is, akik szerint minden a legnagyobb rendben. A párt jelenetsorait a magyar és európai közélet inspirálta.

Mentor és tanítvány: az elismert iskolaigazgató és a sikeres vállalkozó, akik jó barátok voltak, de mára közéjük állt a Párt. Egy kis magyarországi városban ízlelgetik a demokráciát. A két család kapcsolata elmérgesedik, amelynek szörnyű következményei lesznek.

A Krétakör előadásában színház, koncert, film és cirkusz keveredik egymással.

A Krétakör Szabadiskola diákjai: Dohy Balázs, Fundelius Anna, Kertész Ajna, Komán Attila, Márton Ágnes, Nagy Kristóf, Oláh Alexandra, Schultz Nóra, Seres Donát
Krétakör Szabadiskola koordinátora, dráma tanár: Juhász Bálint
Krétakör Szabadiskola közreműködők: Bethlenfalvy Ádám, Szilágyi Sára

Filmes stáb: Benyusz Bence, Boross Mari, Fekete Xénia, Gáspár Szabolcs, Hidas Kornél, Kovács Attila, Kővári Kata, Krámli Ferenc, Levendel Sára, Lukács Péter, Mecseki Csaba, Nemes-Jeles Veronika, Mona Zsolt, Simon József, Tálas Zsófia, Tóth Csaba

A(z) Krétakör Produkció előadása

Bemutató időpontja:

2014. március 27., Krétakör Produkció

Stáblista:

Hozzászólások