Színház

a TÁGRA ZÁRT SZEMEK próbája

színmű, magyar, 2015.

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

"Ez a nő, akit játszol, pont olyan tehetetlen, mint te. És pont olyan tehetetlen, mint én. Nincs fegyvere. Szerelmes akar lenni, de elmúlt az idő. Ez ennyire egyszerű. Most látjuk a férjével és látjuk, hogy nem működik, mert a nő nem működteti, mert nem tudja működtetni. Mert mindig olyat keres, ami nincs. Pont, mint te. Ezt a részét csak megérted, nem? Annyira kétségbe van esve, hogy még a férjébe is képes lenne újra beleszeretni. Ezért provokálja, a férfi pedig ettől menekül. Vagy valami ilyesmi. Nem tudom én se. De az biztos, hogy van egy gyereke és ettől azt érzi, hogy vége, már nem csak önmagáért van. Érted?"

Ez egy színházi előadás. Nem ismer tabukat, éppen ezért nem is akarja ledönteni azokat. A színészek klasszikus módon játszanak. Nagyon jól kell dolgozniuk. A történetet négy szereplő alakítja, de nem biztos, hogy úgy, ahogy nekik tetszik. Vagy nem is szereplők, hanem csak emberek, akiket figyelhetünk? De akkor mi ez és kik ők? Egy színházi előadás. Színház a színházban?

A Család trilógia lezárása után a Dollár Papa Gyermekei Arthur Schnitzler Álomnovellája alapján készíti új előadását.

A(z) Dollár Papa Gyermekei előadása

Bemutató időpontja:

2015. november 25., Dollár Papa Gyermekei

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
toronyház 2016 máj. 11. - 06:39:10 10/10
Nagyon jó elõadás. Érdekes, egy idõ után összeér a valóság és a rendezés. Annamari zseniális... Remélem jövõ évadban is menni fog még.
7/10
bodoo89 2016 ápr. 04. - 22:44:26 7/10
Szerintem jó volt, nem értem, miért ilyen alacsony az átlag.