Színház

A tökéletességen innen

előadás, magyar, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Három testvér elveszíti a negyediket, egyikük felesége új barátra lel. Egy barátság meginog. Minden viszony megrendül, minden kapcsolatot újra kell teremteni.
"A legközelebbi emberi kapcsolatokkal akartunk foglalkozni: testvér, barát, szerelem? Azzal, amiben társak vagyunk, amiben osztozunk. És távoli világok találkozásával akartunk foglalkozni. Kapcsolatok születésével. Hogyan juthatunk el a másikig? Mit tudunk elengedni ezekért a találkozásért? Milyen megkövült minták akadályozzák a találkozást? Mi az, amiben társak vagyunk, miben osztozunk?
Kezdetektől személyes játékot szerettünk volna. Olyan témákkal akartunk foglalkozni, amelyek a legközelebbről érintenek bennünket, és persze azt kerestük, hogy lehet ezekhez a legszélesebb kapcsolódási felületet biztosítani a nézők számára.
Az előadás közös alkotás eredménye. A történet konkrét sorsok találkozásából fonódik. A szereplők magyarok, de ez most nem is olyan fontos, különböző társadalmi-kulturális miliőből érkeznek, de most nem ez a döntő kérdés." (Szivák-Tóth Viktor, rendező)

A(z) KB35 Társulat előadása

Bemutató időpontja:

2017. október 20., KB35 Társulat

Stáblista:

Szereplők

Levi, a legidősebb testvér
András, a középső testvér
Tamás, a legkisebb testvér
Edit, Levi felesége

Hozzászólások