Színház

Anna Karenina

dráma, 2019.

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Anna Karenina elbűvölő és magával ragadó nő, megbecsült férje oldalán él, és imádattal szereti kisfiát. Harmonikusnak látszó házasságát váratlanul felborítja találkozása egy ifjú katonatiszttel, végzetes szerelem szövődik közöttük. Annának választania kell... Tolsztoj remekművét, a világirodalom egyik legismertebb és legcsodálatosabb alkotását Roman Polák, a Szlovák Nemzeti Színház rendezője viszi színre.

Közreműködik: Aranyi András Csaba, Ágoston Krisztina, Juhász Petra, Kovács Olivér, Kóbor Balázs, Ötvös Bianka, Tóth Máté, Siklódi Szilvia

A(z) Pesti Színház előadása

Bemutató időpontja:

2019. október 25., Pesti Színház

Stáblista:

Szereplők

Anna Karenina
Dolly Oblonszkaja
Sztyiva Oblonszkij
Kitty Scserbackaja
Lídia Ivanovna
Betsy Tverszkaja
Nyikolaj Levin
Scserbackaja hercegné
Scserbackij herceg

Hozzászólások

Rojita 2019 okt. 31. - 11:20:45 Előzmény Emese Kovács
Nem tudnád az indított topik címét kiegészíteni, h a Pesti Színház 2019-es bemutatójáról indítottál oldalt? Mert így a port.hu a címmel előhoz csomó színházi bemutatót és több filmes feldolgozást is. Aki meg olvassa ezt az oldalt, nem biztos, h tudja, melyik feldolgozáshoz szólsz hozzá.
1/10
Florentyna10 2019 okt. 30. - 23:26:11 1/10
Semmi köze az eredeti Tolsztoj regényhez, ráadásul vállalhatatlan, méltatlan meztelenkedést és durva szex jeleneteket tol a nézők képébe.
9/10
Emese Kovács 2019 okt. 28. - 17:37:38 9/10
Remek darab, a műhöz méltó a rendezés és a színészi játék. Végig nagyon élveztünk, bár fent az erkélyen olyannyira meleg volt és nem volt levegő, hogy az utolsó 1 órában nehezünkre esett a koncentráció.