Színház

Apostol - Nem tudok élni nélküled

musical

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Musical az Apostol együttes dalaiból - két részben.

A Pesti Broadway Alapítvány előadása.

Örülhet az APOSTOL EGYÜTTES ma is nagy létszámú rajongótábora, mert a RaM-ArT Színházban felcsendülnek a legismertebb slágerek, egy ízig-vérig mai musical keretében!

A „Lévi Story!” elsöprő sikere után, a Pesti Broadway Alapítvány újabb produkcióját ezúttal, Somogyi Szilárd – Nádasdy-díjas rendező állítja színpadra, remek szereposztásban.

Miközben Szabó P. Szilveszter, Siménfalvy Ágota és Frankó Tünde korosztályuk „befutott” művészei, a fiatalokat abszolút sztárjelöltek, a Madách Színházban és a Sztárban sztár leszek-ben már nagy sikert aratott Szaszák Zsolt, Gábor Márkó, Haraszti Elli, és Becz Betty mellett, az Aréna „Rómeó és Júlia” előadásában nagy kiugrásra számítható Braga Nyikita alakítja majd…

Ne felejts el soha szeretni, Élvezd az életet, Kislány vigyázz, Ne bántsd a Tangót, Okosabban kéne élni, Eladó kiadó most a szívem, és persze, a Nem tudok élni nélküled…

Az Apostol együttes dalain nem fog az idő, így hát a darab története a mában játszódik, amiben két fiatal tomboló szerelemre gyullad, egy sok éves kapcsolat újra éled, és olyan üzleti vállalkozás sikere vagy csődje a tét, ahol kísért a múlt, de, kérdés, hogy győz-e a jelen. Félreértéseken, vicces helyzeteken, sok-sok nevetésen át száguld a történet két országban, két fővárosban, Londonban és Budapesten.

Az izgalmas történet, és a hol drámai hangvételű, hol szórakoztató slágerek csokra egyszerre csábít fiatalt és időst, hogy átélhesse a „ma” romantikáját és a „tegnap” nosztalgiáját.

Stáblista:

Szereplők

Misi, 50 körüli üzletember
Judit, 50 körüli írónő
Karellné, 55 körüli takarítónő
Tibor, szállodaigazgató, Ági férje
Ági, szállodamenedzser, Tibor felesége
Bence, Judit huszonkét éves fia
Lili, Misi húszéves lánya
Alex, Misi 25 éves fia, Lili bátyja
Patrik, fiatal pincér fiú és titkár

Alkotók

Hozzászólások