Színház

Balatoni gyöngyhalászok

vígjáték, 2 felvonás, magyar, 2009.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Sok balatoni legenda közül a legnagyobb a 70-es, 80-as évek balatoni élet iránti nosztalgiája. Aki megjárta a két domb táját valamikor a nyolcvanas években gyakran találkozhatott egy kiírással, mely egy önkiszolgáló étteremből lett top discot reklámozott. A darab szerzője nagyon sokat járt ezen a helyen barátokkal, barátnőkkel. A darab persze nemcsak erről szól, hanem arról a világról, melyre annyi szeretettel gondolunk innen a távolból. Nem voltunk gazdagok, csak egyszerűen szerettük egymást. S ennél nagyobb gazdagság aligha akad.

A(z) Bajor Gizi Közösségi Ház előadása

Bemutató időpontja:

2009. július 10., Bajor Gizi Közösségi Ház

Stáblista:

Hozzászólások

mulao 2009 aug. 17. - 16:31:44
Hál' istennek, nem volt esõ, így megtudtam nézni az elõadást. Egész jó volt, persze egyszerû elõadás volt, épp csak egy színpad volt meg sátor. 4 ismertebb színész szerepelt, szerintem jól játszottak, bár csak annyit tudok mondani, hogy jól játszottak.A többiek, fiatalok voltak, talán színmûvészetiesek, ügyesek voltak õk is.Így szabadtéren azért jó volt, nem akarok elilyesztni senkit, de aki igazi színházi élményt akar, az ne ilyen könnyed, egyszerû darabot válasszon. Ja, és Ungrán Anikó mûvésznõ is itt ott volt csodálatomra, a második sorban ült.:)
mulao 2009 aug. 14. - 12:41:54 Előzmény mulao
Megvan a jegy, ha nem jön közbe semmi (valamiét nem érnék rá, vagy valami ilyesmi), akkor megnézem.
mulao 2009 aug. 13. - 13:13:41
Lehet, hogy megnézem, bár nem gondolotam volna, hogy ilyen hamar lesz, csak az a bajom, hogy nem sok ismert színész játszik benne.