Színház

Bifidus essensis, avagy tűsarkon a téboly

mozgásszínház, magyar, 2009., 16 - 99 éves kor között

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Szoli, szauna, ezotéria, bulémia, egy magzat kezében mobillal, emberek figyelik a mellettük lévőt műholdon keresztül, organikus anyagok tapadnak a szilikonmellekre, értelmetlen szavakat suttognak a plasztikázott ajkak, szimpatikusra operált arcok néznek, vannak még arcok? Tabletták a rosszkedv, a vágy hiánya, a gondolkodás mellőzése ellen, vagy érdekében, partyk végeláthatatlanul, sehova se száguldozó vörös cabriok, éjjel kivilágított medencék, folyamatosan villogó tv, reklámok ezrei, és elrohansz megvenni mindent, mert az a biztos, ha a tied. Hitelkártyára vásárolt felesleges dolgok árasztanak el. Bedugod a fejed az infraszaunába, a tested légkondi hűti, és a szexre gondolsz, szeretnél másra gondolni, de nem megy. A műkörmöd le kell cserélni. Tele vagy gonddal megint. Na ez van. Egy kiürült világ - tehetetlen emberek, sodródó fiatalok, pótcselekvések. És valójában senki sem érzi jól magát, mert nem találja a helyét, nem találja az érzéseit. Tárgyak pótolják a kapcsolatokat, vásárlás a simogatást. Ez van. Nem?

A(z) Gárdonyi Géza Színház előadása

Bemutató időpontja:

2009. szeptember 15., Gárdonyi Géza Színház

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
rockqueen 2013 jan. 21. - 22:28:21 10/10
Kár, hogy nem hallottam róla, amikor még aktuális volt, mert nekem biztosan nagyon tetszett volna, hiszen Bret Easton Ellis a kedvenc íróm, ráadásul ahogy elnéztem a színészek, akik játszanak benne, õk is jók. :(
kriszh 2010 febr. 09. - 23:22:05
Szerintem fantasztikus, mindenkinek csak ajánlani tudom! Kreatív, kifejezõ, humoros, meghökkentõ, figyelemfelkeltõ és kiváló elõadás volt!