Színház

Bolond a hegytetőn

előadás, magyar, 2011.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Az előadás gerincét képező 30, élőben megszólaló Beatles dal magyar fordítású szövegeit a művészek játékos, prózai formában is előadják. Így a nézők egy képzeletbeli utazáson vesznek részt az emlékek és a fantázia birodalmában. Komikus, lírai és drámai pillanatok színesítik az előadást. A dalszövegek új értelmet nyernek az abszurd színpadi helyzetek és a színészi alakítások segítségével. A zenekar egy élő "rock koncert" élményét adja a nézőknek, mely kiegészülve a szereplők színészi teljesítményével egy új, eddig ismeretlen, de felejthetetlen élményt nyújt a publikumnak.

A(z) Turay Ida Színház előadása

Bemutató időpontja:

2011. március 9., Turay Ida Színház

Stáblista:

Hozzászólások

Cortina 2011 márc. 10. - 11:14:30
Ajánlom, menj el egyszer egy BlackBirds koncertre az Aranytízbe, és garantáltan táncolni fogsz. ;)
9/10
Lovely Rita 2011 márc. 10. - 10:31:48 9/10
Kellemes este volt!! Nagyon érdekes volt hallani a Beatles pszichedelikus szövegeit szabad fordításban, egészen új értelmet nyertek a dalok. Külön örültem, hogy kizárólag kései számok szerepeltek a repertoárban. Egyetlen probléma volt csak, hogy nem lehetett táncolni...de úgy láttam, ez nem csak engem zavart ;-)
A BlackBirds zenekarnak õszinte elismerésem, nem hallottam még ilyen jól senkit sem Beatlest játszani. Még a Beatlest sem. Gratulálok!