Színház

Cintányéros cudar világ

előadás, magyar, 2010.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Ha a színpadon jól ismert dallamok csendülnek fel, szívünk gyorsabban kezd verni, izgatott várakozás és öröm tölt el mindenkit.
Legfőképpen akkor lesz ez az élmény teljes, ha a slágerek profi előadók csodás interpretálásában hangzanak el. Ez így nyújt felejthetetlen élményt mindenkinek!
Gálánk keretében a nézők szórakoztatásáról Stubendek Katalin a Pécsi Nemzeti Színház színművésznője, a Máté Baba-díjas Varga Andrea (aki kétszer is az évad színésznője volt Miskolcon), Keresztesi László a tehetséges miskolci táncos komikus, valamint Götz Attila a Pécsi Nemzeti Színház csodás hangú énekese gondoskodnak.
A műsor első része a musical szerelmeseinek nyújt igazi csemegét, világslágereket hallhatunk az Evita, a Jekyll és Hyde, a Mozart, a Hair és a Rómeó és Júlia című musicalekből.
"Cintányéros cudar világ" - már a cím is ismerősen hangzik és talán a többi operett-részlet is közös éneklésre serkent mindenkit a második részben, hisz a dalok a Mágnás Miska, a Csárdáskirálynő, a Cigányszerelem című nagysikerű operettekből valók. A műsort miskolci formációs táncosok közreműködése színesíti.
Várunk minden zeneszerető, musical- és operettrajongó kedves érdeklődőt, kiknek másfél órás tavaszi kikapcsolódást garantálunk a muzsika hangján.

A(z) Pécsi Harmadik Színház előadása

Stáblista:

Hozzászólások

dinibill 2010 márc. 22. - 21:28:19
Ja...még Kiskunfélegyházán januárban:)
dinibill 2010 márc. 22. - 21:25:41
Láttuk az elõadást...nagyon teteszett
Gratulálunk az énekeseknek