Színház

Csákányi - Kulka-est

előadás, magyar, 2002.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az előadással az alkotók egy Magyarországon eddig még jelen nem lévő műfajt kívánnak életre hívni, meghonosítani: a "Musik Hall"-t. Azt a műfajt, amellyel az amerikai kultúrából gyökerezve, a musicalek hangzásvilágából táplálkozva a legnagyobb művészek léptek színpadra Amerika- és Európa-szerte. Úgymint Liza Minelli, Bette Midler és Charles Aznavour.
A show ötvözi a koncert- és színházszerű effektusokat, amelyek mind hangszerelésben, mind világításban, mind az egyéb látványelemek tekintetében megjelennek az előadás során.

A műsorban elhangzó dalok: Use What You got, Et maintenant, Me and my Shadow, Ne menj el!, Easy Money, Nem szeretlek már!, Nyomd a csengőt!, Zongora, Tengerész, Story Magazin, Kapcsolj rá! Cápa-dal, Progress, The Sound of Your Name, She, Úgy hozzászoktam én, City Lights, Az élet megy tovább, Hol a szíved?, Unforgettable, De jó, hogy nem vagyok fiatal, Music of the Night, Előbb vagy utóbb, Csak tánc!, Misical egyveleg.
E művek önálló előadói dalok, valamint részletek a Life, a Fosse, a Chicago, a My fair lady,
Az operaház fantomja, a Chorus Line, a Cabaret, a Funny Girl és a Hegedűs a háztetőn című musicalekből, illetve a Dick Tracy című filmből.

A(z) József Attila Színház előadása

Bemutató időpontja:

2002. március 21., József Attila Színház

Stáblista:

Hozzászólások