Színház

Csakazértis! - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

stand-up comedy, magyar, 2015.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Szomszédnéni és Felméri Péter lázadó, "mostvagysoha" műsora.

Van aki, úgy lázad, hogy moziban nem a saját helyére ül. Vagy lefotózza a ?fényképezni tilos? táblát. Esetleg azt mondja, nincs egy perce a környezetvédelemre, pedig van. És még a wc papírt sem a szaggatott vonalnál tépi el, mert nehogy már valaki a gyárból mondja meg neki, hogy mennyi kell.

A Karinthy-gyűrű díjas Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter műsorában a hétköznapi lázadásoké lesz a főszerep, épp ezért nem kell oszlatásra számítani, rendőrkordon sem lesz, legalábbis amíg igény nem fogalmazódik meg erre.

"Ami a lázadási technikákat illeti - a Femen aktivistái például az üzenetüket meztelen női keblekre szokták felfesteni. Ezt a lázadási formát mindenképpen ki szerettük volna próbálni, de meztelen női keblek hiányában ez meghiúsult." - tájékoztattak a fellépő humoristák.

"Szintén szimpatikus nekünk a PETA, akik az állatkísérletek ellen szólalnak fel. Például, hogy állítsák le a kozmetikumok tesztelését kisállatokon. Egyetértünk, meg aztán a hörcsögökön szarul is néz ki a szájfény." - áll a nyilatkozatukban.

Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs és Felméri Péter stand-up és sketch-comedy műsora "mostvagysoha" a Dumaszínházban.

A(z) Dumaszínház előadása

Hozzászólások