Színház

Csalóka szivárvány

színmű, magyar, 2014.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Czintos Bálint özvegyember, aki minden vágya ellenére, nem tanulhatott tovább. Műveli a birtokot, de álmai nyugtalanítják, miként törhetne ki sorsából? A véletlen lódítja meg képzeletét és bátorítja cselekvésre. Egykori barátja, Kund Ottó, bolyongó filozófus toppan a házba, akit Czintos hiába marasztal, elmúlik az életből is, mert a gazda ruhájában az örvénybe veti magát. Ebből szökken Bálint gondolata: megholt barátjának öltözetében eltűnik a házból és a faluból, hogy új életet kezdjen. Másik ember lehessen.

A(z) József Attila Színház előadása

Bemutató időpontja:

2014. november 15., József Attila Színház

Stáblista:

Szereplők

Czintos Bálint
Kálmán (a fia)
Samu bácsi
Rózsa néni (a felesége)
Aba (unoka)
Zsuzsanna
Kund Ottó
Duka Vendel
Viola (a felesége)
Ibolyka (a lánya)
Virág úr

Alkotók

Hozzászólások

8/10
hektor16 2015 dec. 13. - 19:23:26 8/10
Végre sikerült megnéznem, amit nem bántam meg. Farkas Ignác korrekt, nagyon jó helyettese volt Rékasi Károlynak, gyanítom, talán jobb isvolt, mint ami a sztárszínész félig felépült állapotában lett volna. A délvidéki közönség,amely lelkes,aktív részese volt az elõadásnak, még akkor is kellemes nézõpartnernek bizonyult, ha programcsúszások miatt késett fél órát, és persze velük együtt az elõadás is.
Na és akkor a Rékasi. Szóval nem tudom kinek jó ez, de szeptember óta 3-4 tucat elõadás maradt el "betegség miatt".Persze Rékasi Károly betegsége miatt. Szerintem ez igencsak rossz mûsorpolitika, hogy nevével fémjelezve eladunk egy csomó jegyet, aztán meg tömegesen váltjuk vissza. Megjelenik a honlapon, hogy november 27-tõl ismét a színpadon....aztán meg ugyanúgy maradnak el az elõadások mint eddig. Nem hiszem, hogy orvosai ne tudnák megmondani, hogy mikor lesz vagy lesz e egyáltalán színpadképes a mi Károlyunk. Ha meg van, akkor a tényekkel kellene szembenéznie az Igazgató Úrnak,nem pedig a vágyaival, mivel az megint csak jegyvisszaváltásokhoz vezet, vagy beugráshoz. Beugráshoz ugyan nem nagyon, amit nem igazán értek, hiszen Farkas Ignác esete is mutatja, hogy nem kell attól ennyire félni!!!
Aki hallja, adja át!