Színház

De ki az a Szilvia?

színmű, 2 felvonás, magyar, 2014.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Martin Gray, a díjnyertes építész és mintaszerű családapa betölti az ötvenet. Nem lenne ebben semmi különös, ha Martinnak nem fájna állandóan a feje Szilvia miatt. Meg úgy általában is, mindig. Na de ki az a Szilvia, aki ennyi mindent képes felforgatni? És ki vagy te? És legfőképpen: ki vagyok én?

Edward Albee díjnyertes darabjának eseményei széles skálán mozognak: az abszurdba hajló, komikus nyitányt mélyen kidolgozott, fergeteges nyelvezetű lélektani dráma követi, hogy aztán eljussunk a megindító, tragédiába illő végkifejletig.

S hogy megtudjuk-e, hogy ki is valójában a titokzatos Szilvia? Ha elég bátrak vagyunk feltenni azokat a kérdéseket, amiket a főszereplő Martin is feltesz magának, akkor igen, sőt - ennél jóval többet is.

A(z) RS9 Színház előadása

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
jpforgas 2015 ápr. 08. - 22:42:48 10/10
Nagyszeru darab, kituno szineszek, jo rendezes - tele humorral es elgondolkoztato, mely mondanivaloval. New Yorkban tobb mint 300-szor jatszottak, csak gratulalni lehet az RS9 szinhaznak hogy Budapesten is bemutatasra kerult ez a szindarab. Ajanlom mindenkinek akis zereti az intelligens, szorakoztato szinhazat!