Színház

Drakula

musical, magyar, 2007.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Jonathan Harker, az ifjú angol ügyvéd azért utazik a Kárpátok közé, a hátborzongató várkastélyba, hogy nyélbe üsse Drakula londoni ingatlanvásárlásait. Még nem sejti, hogy miféle szörnyűséget szabadít ezzel a világra: a vámpír gróf ebben a nyugati metropolisban akar újabb áldozatokat szedni, újabb "élőhalott" segítőtársakat toborozni. Miközben Harker a romos várban senyvedve tervezi reménytelennek tűnő menekülését, Drakula kísértethajója máris Anglia felé közelít, ahol két ártatlan fiatal nő készül a boldog házaséletre. Az egyik éppen Mina, Harker menyasszonya, aki kísértetiesen hasonlít a gróf 400 éve elhunyt jegyesére. Barátaiknak, egy holland orvosprofesszornak, egy ifjú angol nemesnek és egy amerikai kalandornak minden bátorságukra és leleményességükre szükségük lesz, hogy elháríthassák a túlvilág pokoli támadását.

Óvakodjék hát a kedves és balszerencsés néző, és készüljön friss borzongásokra! A várkastély kapuja csikorogva kinyílik.

A(z) Sziget Színház előadása

Bemutató időpontja:

2007. augusztus 16., Sziget Színház

Stáblista:

Hozzászólások

Mr. D 2008 aug. 21. - 10:24:10
Én is nagyon imádom. Bár sokan lehúzzák, de szerintem jó lett. Mióta júli. 19-én megvettem dvd-n, csak azt nézem.
Kockás 2008 aug. 02. - 15:09:28
Ez baromi jó darab,láttam a Margitszigeten tavaly.Pont a környéken leszek és ott is maradok,hogy mégrgyszer megnézhessem.