Színház

A dzsungel könyve

zenés mesejáték, 2 felvonás, magyar, 2001

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?
Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története? Szól a születésről és a halálról, a befogadásról és a kitaszításról, a csapatról és a magányról, a gyerekkor és a kamaszkor varázslatos időszakáról - vagyis mindarról, ami egy "kölyökkel" megeshet, akár farkasok, akár emberek között nevelkedik.


További szereplők: Asztalos Dóra, Balogh Csongor, Bálint Barna, Bársony Szandra, Biczó Anna, Fábián Anikó, Fehér Laura, Furka Ildikó, Gulyás Anna, György László, Hajdú Ádám, Kolozsvári Ádám,
Kovács Tamás, Lugosi Fábián, Magyar Ilka, Miskolczi Renátó, Palcsó Nóra, Perjési Patrik, Siklódi Szilvia, Stohl Luca, Szabó Anna Nóra, Tóth Brigitta, Vida Gábor, Viola Péter, Vitárius Orsolya

A PESTI SZÍNHÁZ előadása.

Bemutató időpontja:

1996. január 28., Pesti Színház

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Vélemény:


2012. október 26. 23:17
Ez az a mű, amit meg kell nézni gyerek szemmel és felnőtt szemmel is!

2010. július 14. 14:42
10/10
Eredeti a legjobb (Reviczky a favorit), de több feldogozásban is láttam már (Zalaegerszeg - Hevesi, Veszprém - Pannon) és minden alkalommal tetszett.

2010. május 28. 14:25
Best of... nem tudok mást mondani rá, 10/10. Már 5X láttam, vittem rá gyerekeket is, mindenkinek ajánlom. Reviczky Gábortól pedig Balu halála... hát nem találok rá szavakat, eddig minden alkalommal elsírtam magam. És nagyon megható ahogy pár kisgyerek aki nem érti, hogy most pontosan mi történt, a szüleikkel magyaráztatják el... hát szívszorító.

Összes hozzászólás