Színház

E-Néző #15 - Hodworks: Önök kérték! (Még egy online előadás)

táncelőadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

"Nem közvetítünk színházi térben létező előadásokat. Olyan produkciókat mutatunk be, amelyek kifejezetten online médiumra születtek, vagy ott alakulnak újra."

Azért és azzal a tudattal készültek, hogy a néző egy képernyő előtt ül. Visszanézni pedig nem lehet, csak akkor történik, amikor van: élő.

A HODWORKS társulata nem egy előadás felvételét streameli, hanem a 2020-ban bemutatott Még egy táncelőadás szereplőgárdája (Jenna Jalonen, Márcio Kerber Canabarro, Molnár Csaba) fog a digitális térben fellépni. Azt adják elő, amit a közönség kért! A társulat nyílt felhívásban gyűjtötte össze a nézők kéréseit, kérdéseit, amelyekből (egy online közvetített) új adást állítottak össze. Ugyan a hármas a Még egy táncelőadást idézve sokat dolgozik a nézők megnevettetésén, de nem csak könnyed témák kerülnek szóba. Szó lesz arról is, hogy hogyan érzi magát egy szabadúszó kortárs táncos az elmúlt egy év történéseinek fényében, hogy milyen meghatározó élmények érték őket gyerekkorukban vagy éppen milyen emlékezetes szakításaik voltak. A műsort Szabó Veronika vezeti. A sírás és a nevetés garantált.

A(z) Hodworks előadása

Stáblista:

Hozzászólások