Színház

Egy csók és más semmi

operett, 3 felvonás, magyar, 2002

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?
Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal : ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg, nem akarnak válni. Az ügyvéd bármire kész egy jó perért, szenvedéllyel űzi szakmáját, ha már ő maga nem válhat el a feleségétől, legalább mások szabadulhassanak a házasságuktól. Feleségének barátnője, a fiatal és roppant csinos Annie felkeresi dr. Sáfrányt, ám az ő ügye egészen elképesztő, s az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek.

Sáfrányéknál azonban nemcsak a kliensek, hanem a háziak magánélete is viharos : a cselédjüknek, kisbabája született, de az apa kilétét a lány nem hajlandó elárulni. Az ügyvéd hosszas faggatását egyre nehezebben tűri, ezért végül a telefonkönyvben keres apajelöltet, noha az igazi apa egészen közel van.

A válóperek és az apasági kereset, a családi és más családok életének bonyodalmai fergeteges vígjátékká dagadnak, mindenkinek akad párja és a gyereknek új papája-vagy inkább mamája? A kulcs az ismeretlen Schon Tóni kezében van.

A VÍGSZÍNHÁZ előadása.

Bemutató időpontja:

2002. december 30., Vígszínház

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Vélemény:


2012. január 5. 00:52
január 27-én utolsó előadás!Ezt nagyon sajnálom!:(((

2011. január 9. 00:11
Nekem kifejezetten tetszett a szilveszteri előadás!:))Eszenyi Enikő szerintem nagyszerűen játszik,azt meg,hogy jóval fiatalabb partnerrel játszik,én egy kifejezett rendezői koncepciónak és így a helyzetkomikum egy fajtájának tartom.Nagyon mulatságos volt ez így!:))Eszenyi hangja az évek múlásával sokat mélyült,de végülis ez a darab nem egy klasszikus operett,ez egy zenés komédia,ehhez szerintem Eszenyi énektudása megfelelő.Játék -és tánctudása pedig pazar!:))Varju Kálmán igazán szépen énekel és nagyszerűen alakítja ezt a bonviván szerepet is,noha sokkal többször látható drámai szerepekörökben,amit szintén nagyon jól csinál!:))

2010. december 31. 22:05
Ezt a darabot már láttam pár változatban, de ez messze a legrosszabb. Nagyon szeretem a Kern Andrást, de az Eszenyi Enikő által játszott női alakból tragikus, amit formált (eddig nagyra tartottam,de elbohóckodta az egészet, nem elég, hogy jóval idősebb és ez látszik is (választás a rendező hibája, de egyáltalán nem tud énekelni, sajna a többiek sem nagyon. Először nem tudtam ezt a darabot végig nézni.

Összes hozzászólás