Színház

Életed filmje - Kovács András Péter estje

stand-up comedy, magyar, 2017.

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Azt mondják, halálod pillanatában lepereg előtted életed filmje. Ha buddhista vagy, akkor valószínűleg a következő élet előzetese is. De ha hihetünk a szóbeszédnek, az utolsó pillanatban egyszer, utoljára ? vagy talán először ? egyben láthatod az egészet . És amit látsz, meg fog lepni: nem egy csavaros játékfilm, nem is felzaklató doku ? csupán összedobált snittek zavaros egymásutánja egy bizarr történettel, aminek az eleje hiányzik, a befejezése pedig érthetetlen. Egy olyan film, ami gyártási terv, forgatókönyv és próba nélkül készült, amiben a szereplők esetlenül botladoznak és improvizálnak, aminek a főszerepére senki nem castingolt téged, ahol a rendező kiléte talány. Nem vígjáték, nem is tragédia ? leginkább börleszk.

Kovács András Péter estje erről a börleszkről szól, az egyes életszakaszok legnagyobb elhasalásairól, a Vihar a Biliben c. estből ismert vicces és elgondolkodtató stílusban, az est végére pedig kiderül: mindegy, melyikünk filmjét játssza a mozigépész, nincs új sztori ? csetlés-botlásaink emberiek, mélyek és egyetemesek.

A(z) Dumaszínház előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

10/10
Crampus007 2020 nov. 27. - 17:31:04 10/10
Minden mércét felülmúló, zseniális előadás. Egy igazi érzelmi hullámvasút, sok sok humorral és elgondolkoztató, nagyon mély gondolatokkal, sokszor megindító húrokat pendítve.