Színház

Ez Operett! - Kettecskén

operett, magyar, 2011.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A 2009-ben megjelent Ez Operett! album volt Peller Károly első lemeze, amely több alkalommal is előkelő helyen szerepelt a MAHASZ toplistáján. Ennek folytatásaként jelent meg a Kettecskén alcímet viselő CD, melyre ugyancsak a legnépszerűbb operett slágerek kerültek fel - főként duettek. A táncos-komikus énekel a Kossuth-díjas Lehoczky Zsuzsával, Oszvald Marikával, Kalocsai Zsuzsával, Fischl Mónikával, Szendy Szilvivel, Kékkovács Marával, Bódi Barbarával, Peller Annával, Geszthy Veronikával és Lukács Anitával, valamint 3 tehetséges fiatal kolleganővel, Bordás Barbarával, Ágoston Katival és Vörös Edittel.

Olyan sikeres táncos-komikus - szubrett dalok hallgathatók meg, mint az Én teveled oly vígan élek..., a Gyerünk, tubicám..., a Ringó vállú csengeri violám, de Peller Károly ezúttal is kalandozik a bonviván-szerepkörbe: a Nem történt semmi..., A nő szívét ki ismeri?, s az Ajk az ajkon... is felcsendül, csakúgy, mint néhány nóta Budapestről: Van a Bajza utca sarkán... , Hétre ma várom a Nemzetinél..., Legyen a Horváth kertben, Budám... vagy a Jöjjön ki Óbudára...

A látványos lemezbemutató gálán a CD-n hallható szinte minden dal felcsendül, persze, sok más ismert operett-sláger mellett, s Peller Károly színpadra lép mind a 13 primadonnával és szubrettel.

A(z) Budapesti Operettszínház előadása

Bemutató időpontja:

2011. szeptember 26., Budapesti Operettszínház

Stáblista:

Hozzászólások