Színház

Gondolkodom, tehát dalok

előadás, magyar, 2009.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Dráni, azaz Bornai Tibor zongorázik és énekel. Két dal között néha mesél. Aki csak a komolyságot kedveli, annak túl vidám lesz ez az este. Aki csak a tréfát, annak túl komoly. Aki ismeri Bornai Tibort, annak ezt nem is kell tovább magyarázni. Aki nem ismeri, annak másképp kell fogalmaznunk ugyanezt. Aki nem kedveli sem a minden humort nélkülöző komolykodást, sem az agyatlan viccelődést, az jöjjön el! Jól fogja érezni magát.

Nemlétező riporterünk kérdésére Dráni a következőket válaszolta:
"Most mit mondjak? Az önálló est azt jelenti, hogy a színpadon csak egy zongora lesz, meg én. Több, mint ötven évbe tellett, mire odáig fejlődött a kapcsolatunk ezzel a fekete, három lábú ládával, hogy ilyen jól kijövünk egymással. A közönség ott lesz, ahol szokott. Eljátszom egy pár olyan dalt, amit még sosem, egy pár olyat, amit eddig még csak a KFT zenekarral játszottam, és egy pár olyat is, ami legegyszerűbben "a többi dal"-nak nevezhető. Az a bizonyos "több mint ötven év" másra is jó volt. Összegyűlt jónéhány olyan történet, amely méltó az elmesélésre. Egyik sem szomorú. Mivel a dalaim többnyire líraiak, az arcizmok érdekes tornájával kell számolnia annak, aki eljön. Ez ilyen lesz."

A KFT zenekar nyilatkozatban biztatja és támogatja Dránit, egyben sok sikert kíván ehhez az érdekes, új vállalkozásához.

A(z) Komédium Színház előadása

Bemutató időpontja:

2009. október 8., Komédium Színház

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások