Színház

Grand Finale 2015. - A Ritmus Ünnepe, a Zongora Virtuóza

gála, 2015.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Ínyenc művészeti akcióval búcsúztatja 2015-öt Havasi Balázs, Román Sándor és az ExperiDance, december 31-én a RaM Colosseumban. A Grand Finale az egész éves, közös alkotómunka legjavát mutatja be, egyesítve a nagyszabású szuperprodukciók varázslatos atmoszféráját a színház intimitásával. A gálaestet ötfogásos borvacsora teszi teljessé.
Havasi Balázs és Román Sándor 2014 nyara óta dolgoznak együtt, hogy a Havasi Symphonic Aréna Koncert ne csak a komolyzene rajongóihoz, de a táncművészet szerelmeseihez is szóljon, így idén december 5-én ismét eredeti ExperiDance koreográfiák teszik teljessé Havasi Balázs virtuóz darabjait. A több száz fős stábbal együtt alkotni csodálatos, de embert próbáló feladat...

Ezért döntött úgy a két alkotó, hogy idén a pihenésre és ünnepre is teremtenek alkalmat, és művészemberek lévén a közönséget is meghívják egy pezsgős koccintásra. A produkció neve Grand Finale lett, méltó az alkalomhoz, amikor a grandiózus szuperprodukciók varázslatos atmoszférája egyesül a színház intimitásával, és a közönség karnyújtásnyi távolságból figyelheti a művészek kitárulkozását. Hiszen mikor máskor mutatnák meg legrejtettebb művészetüket, mint az év utolsó napján, amikor bármit szabad??
A 20 órakor kezdődő produkciót egy exkluzív, kifejezetten erre az estére komponált, 5 fogásos körasztalos gálavacsora kíséri. A menüsorhoz illesztett borok és az éjféli svédasztalon felkínált szilveszteri ételkülönlegességek teszik teljessé a gasztronómiai élményt.
Az alkotók várnak mindenkit szeretettel a RaM Colosseumban, aki az Újév Ünnepét is prémium minőségű Élményekkel szeretné megülni!

A(z) ExperiDance Produkció előadása

Bemutató időpontja:

2015. december 31., ExperiDance Produkció

Hozzászólások