Színház

Gyöngyhajú Lány Balladája

táncelőadás, magyar, 2016.

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

24 ExperiDance táncművész a színpadon, 8 kiváló musicalszínész a mikrofonnál és 21 szenzációs Omega-sláger új köntösbe gombolva!

Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes! Március 12-én premieren a RaM Colosseum színpadán a "Gyöngyhajú lány balladája - a musicalek alfája és omegája".

Az Omega együttes és az ExperiDance Production több év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Réka, Fésűs Nelly, Gergely Róbert, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter főszereplésével állítja színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány...

Dalok:
Start, Hűtlen Barátok, Holló, Fekete Pillangó, Nem tudom A Neved, Kötéltánc, Ha Én Szél Lehetnék, Gyöngyhajú Lány, Petróleumlámpa, Őrültek Órája, Nyári Éjek Asszonya, Hazug Lány, Napot Hoztam Csillagot, Régi Csibészek, Névtelen Utazó, Boldog Angyalok, Ezüst Eső, Trombitás Frédi, Addig Élj, Meghívás

A(z) ExperiDance Produkció előadása

Bemutató időpontja:

2016. március 12., ExperiDance Produkció

Stáblista:

Hozzászólások

henrietta_0326 2018 okt. 13. - 18:29:42
Számomra Fésűs Nelly hangja botrányos volt, majdnem felálltam 1-2 hangnál és kimentem... Olyan volt, mintha itt-ott hamis is lenne. Hihetetlen, hogy így bemutatnak valamit, hogy nincs minden hang a helyén. A cselekmény szerintem is nulla.
Amiért érdemes volt megnézni, az az egy, az nem más, mint az ExperiDance alakítása, egyszerűen fenomenális.. :) csak így tovább, igazi profik.
10/10
tibma 2017 dec. 28. - 08:32:37 10/10
Nekünk tetszett!
Fésüs Nelly hangja tényleg nem volt a legjobb, de az elõadás összességében jó volt. Tetszett a tánc is, különösen a fehér ruhában szóló táncot elõadó páros. És tetszettek a dalok is. Véleményem szerint egy ilyen elõadást nem hasonlítgatni kell az eredetihez (mert akkor koncertre kell menni) hanem élvezni. Nekünk sikerült, köszönjük! :)
György Kádár 2016 okt. 30. - 10:53:50
Nagy, nagy csalódás.
Az ötlet jó, de a megvalósítás minden elemében bántóan igénytelen.
A cselekmény 0, színészi játék 0, a dalok elõadása jellegtelen, Fésüs Nelly hangja egyenesen bántó, a tánc 0, a hangszerelés ötlettelen.