Színház

Három az egyben

táncelőadás, 3 felvonás, magyar, 2009.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Csillag. Csavar. Kulcs
Koreográfus: Újszászi Dorottya
A tíz főbolygónk egyénre, illetve a csapatra való hatásából kerekedik ki ez a történet. Szemügyre vesszünk, amint egy kulcsgyár dolgozói megoldásokat készítenek: használati tárgyat másoknak, és kulcsot saját problémáikra. Egymásrautaltságuk miatt kénytelenek összedolgozni, és jól kiegészítve egymást, harmóniát teremteni az égi takaró (a csillagok) alatt.

Impulszív
Koreográfus: Spala Korina
Kétségbeesetten rohanunk. A világ egónk felé kerget, és ebben a zaklatott világfogócskában egyre távolabb kerülünk a többiektől. Szívünk átadta a stafétabotot agyunknak, színlelt bölcsességünk azonban rosszul birkózik, és egyre hangosabban kiált segítségért. Vajon mely úton érheti el az ember valódi végcélját?
Válaszokat keresünk...
... együtt, vagy egyedül ...

Sok hűhó semmiért
Koreográfus: Kulcsár Noémi
Shakespeare Sok hűhó semmiért c. művének cselekményét átformálva az előadás a történet karaktereire helyezi a hangsúlyt. A humor a darab lényegi alkotóeleme, ezért igyekeztem kiaknázni a műben rejlő jellem- és helyzetkomikumot. A pozitív hangvétel mellett azonban megjelenik egyfajta groteszkség, társadalomkritika is, az emberi jellem fonákságának bemutatása.

A(z) Gárdonyi Géza Színház előadása

Bemutató időpontja:

2009. március 24., Gárdonyi Géza Színház

Stáblista:

Hozzászólások