Színház

Hogyan írjunk happy endet?

zenés előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Zenés korkép egy részben.

Tibor nem szeret eljárni otthonról. Ha mégis, akkor csak Endrével. Kocsma, sör-uni, összeveszni az élet nagy dolgain. Mint például munka, nők, szerelem, nők, házasság, szerelem, szerelem... Tündének céljai vannak. Folyamatosan. Mint ahogy Irénnek is. Munka, pasik, házasság, szerelem, szerelem, boldogság…
„Van ez az érzés… A legijesztőbb a világon. Amikor elkezdesz érezni valamit. És tudod, hogy rossz, és hogy nem, és hogy fájni fog, vagy még azt sem, mert nem lesz semmi… Mert az egészet csak te képzeled, nincs is, nincsenek jelek, beleképzeled, belelátod, beleérzed… Nincs boldog egymásra találás, és család és gyerek és jövő. A mosoly, amit te annak nézel, a zavar amit te annak hiszel, az baromira nincs, az baromira nem az… És neki fogalma sincs, te meg csak küzdesz és küzdesz és küzdesz, leélsz vele egy életet, anélkül, hogy tudna róla… Nincs rosszabb, mint szerelmesnek lenni.”
A Hogyan írjunk happy endet? tizenhárom képben mutatja be egy félresikerült ismerkedés történetét és enged betekintést a mai huszonévesek világába. Mi lehet egyetlen este hozadéka? Olykor egy egészen új élet, olykor csak a gyötrelmes másnap. Fabacsovics Lili drámája keserű humorral fűszerezett, szereplői talányosak, életük csupa titok és hazugság, miközben mindannyian a boldogságot keresik. Józsa Tamás különleges világú, fülbemászó dalaiban a szereplők egy pillanatra megnyílnak, aztán tovább sodródnak az eseményekkel, elbeszélnek egymás mellett, makacsul ragaszkodva sajátos meggyőződéseikhez. Mégis hogy lesz ebből happy end?
Az online-bemutatót követően most az "élő" ősbemutatóra, meglepetésekkel és a Variart Ensemble közreműködésével várják a kedves nézőket!

Közreműködik: a A Variart Ensemble 

Tagjai:

Németh Gábor - hegedű
Kalocsai Eszter - brácsa
Agárdi Eszter - cselló
Orbán-Katona Ágnes Ariadné - fuvola
Sándor Balázs - klarinét
Simonics Viktória - fagott
Vezényel: Gulyás Gergely

Stáblista:

Hozzászólások