Színház

Idővágta

zenés játék

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Egy valódi történet a lovak és az emberek közös sorsáról, barátságáról, örömérőlés szenvedéséről.

Egy különleges láthatatlan fal, melynek az egyik oldala a jelen, a másik a múlt. Egy emlékmű, ami a lovakról szól, de miért állította az ember? Talán, hogy a lelkiismeretét megnyugtatva magyarázatot találjon arra, hogy miért használta fel a lovakat önző céljai elérésére. Mi lehet ennek a vége? Hová vezethet a technika, ami a lovakat háttérbe szorítva, esetleg a pusztulásukkal a végüket jelentheti. Hálátlan lett az ember? Mikor már nincs szükség a barátra a társakra, akkor megfeledkezve róluk, csak a mának él. Nem minden mulandó valóban!

Elgondolkodtató és megható, de mégis családoknak való igazi lovas történet, ami szívet melengetve visszavezeti az embereket oda, ahonnan egykor elindultak az útra a történelem folyamán.

Márkos Attila történetében a lovak játszák a főszerepet, gyönyörű zenékkel és látvánnyal kiváló szereplőkkel és lovasokkal maradandó és tanulságos élményt nyújtanak mindenki számára.

Ezzel a premier darabjával kezdi a 2020-as évadot a Magyar Lovas Színház Komárom. Nem érdemes kihagyni! Mert lovas színház csak egy van!

Szereplők:
Bucsi Annamária, Kecskés Tímea, Deák Fruzsina, Bányoczki Nóra ,Zayzon Csaba, Szabó Gyula Győző, Sipos Imre, Cselepák Balázs, Sándor Dávid, , Csordás Ákos, György -Rózsa Sándor, Kiss Zsolt, Kósa Zsolt, Kassai Lajos , Lezsák Levente

A(z) Magyar Lovas Színház előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások