Színház

II. Duo Táncfesztivál - Első nap

előadás, 2003.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az est programja:

A lelkek felszabadulása:
Koreográfia: Giliczéné Bencze Mária
Előadók: Polgár Csilla, Gaál Tímea

Yanni érdekes, különböző stílusú, ritmikájú és dinamikájú zenéjére készült koreográfia Berczik technikára épül és rendkívül alkalmas az előadók sorirányú képzettségének bemutatására.

Nagyvárosi Angyal:
Koreográfia: Ágotai Zoltán
Előadók: Bobály Viktória, Takács Judit

Két éve alakult a Marionett Mozgás-Színház Komlón, mozgást és táncot szerető amatőr fiatalokból. A Nagyvárosi angyal az első megjelenésünk országos fórumon, de reméljük nem az utolsó.

Perceink:
Koreográfia, előadók: Gyulavári Ágnes, Kovács Nóra
Közreműködő: Lerner Nikolett

Az idő meghatározza és beszabályozza életünket. Mindenki másképp éli meg, használja ki ugyan azt az időtartamot. Sokmindent átélhetünk és elszalaszthatunk másodpercek alatt. Az idő ritmus, ami egyszerre körkörös és végtelen.

Explosive Dencers:
Koreográfia, előadók: Köteles Gabriella, Kun Attila

L'amour:
Koreográfia: Bogdala Róbert
Előadók: Weis Mariann, Bogdala Róbert

A L'amour egy szerelmi történet, színpadtánccal való kifejezése, melynek a végén a férfi felismeri, hogy mire van szüksége egy nőnek!

Koo-Ya-Nis-Kaatsy:
Koreográfia: Holb Ibolya
Előadók: Lieli Zsuzsanna, Halász Attila

"Indulnál, de maradnál is, még hol fent az ég ragyog. Ott és akkor, hol a hely és a pillanat elhagyott. Nem figyelsz a mozdulatra, gondolatod messze jár. Előtted vagyunk, de nem látsz. Minden szavad néma már."

A megcsalt férj:
Koreográfia, előadók: Fábián Szabolcs, Baboth Dóra

Koreográfiánk forrásaként egy vésztőről származó népballada szolgált. A népköltészeti műfajokra jellemző egyszerűséget próbálunk táncunkban szem előtt tartani, melyben tradícionális folklór és egy modernebb kor stílusa ötvöződik.

Ki-vagyok:
Koreográfia, előadók: Koreny Viktória, Lakat Andrea

The same but right here:
Koreográfia: Joanna Obuchowich
Előadók: Karolina Wyrwal, Joanna Obuchowich

Human relationships are made of many accidents. People are trying to find other people to make their lifes complete. Sometimes an accident decides about all- life-long relationspip. We dedicate this pieces to all, who are looking for someone.
Az emberi kapcsolatok sokszor véletlenekből adódnak. Az emberek próbálnak másokra rátalálni, hogy az életük teljes legyen. Néha a véletlen dönt egy egész életen át tartó kapcsolatról. Mindazoknak ajánljuk ezt a darabot , akik keresnek valakit.

A(z) MU Színház előadása

Vélemény: