Színház

Imádok férjhez menni

zenés vígjáték, 3 felvonás, magyar, 2003.

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Victoria imád férjhez menni. Férje, Bill, hősi halált hal az I. világháborúban. A fiatalon megözvegyült Viktória újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddie-hez. Idáig szokványos a történet. De mi történik akkor, ha az "elhunyt" első férj egyszer csak hazaállít? Mi történik akkor, amikor kiderül, Victoria már Freddie felesége? Kié legyen Victoria? Hogyan oldják meg ezt a nem mindennapi problémát? Ezekre a kérdésekre kapunk választ Maugham humorban, bájban, fordulatokban gazdag zenés vígjátékában.

A(z) Turay Ida Színház előadása

Bemutató időpontja:

2003. október 26., Turay Ida Színház

Stáblista:

Szereplők

Victoria
William Cardew
Mr. Paton
Mrs. Shuttleworth
Montmorency kisasszony
Rahan ügyvéd

Alkotók

Hozzászólások

8/10
caterina2 2012 aug. 16. - 09:28:31 8/10
Nagyon szórakoztató darab, Nemcsák Károly zseniális benne! Sokat bakiztak a színészek, de pont ettõl (is) volt nagyon szerethetõ az elõadás! :) A Vajdahunyad vári helyszín szuper volt!
8/10
Johann 2011 dec. 10. - 23:54:50 8/10 Előzmény Mozs
Én is körülbelül fél éve ültem be rá, úgyhogy akár ugyanazt az elõadást is láthattuk. (Az általam megtekintett elõadáson ugyanez volt a szereposztás, azt leszámítva, hogy Montmorency kisasszony szerepében nem Pásztor Erzsit láthattuk, hanem Halász Arankát.) Engem a darab - maga a cselekmény - annyira nem fogott meg, számomra inkább azért emlékezetes az az este, mert élõ zene szólt a betétdaloknál, az ilyet pedig mindig értékelem. Ráadásul kifejezetten közel sikerült ülnöm a muzsikusokhoz, aminek külön örültem. :)
Mozs 2010 márc. 20. - 20:19:51
Megnéztük ma, nagyon jól szórakoztunk, érdekes volt, vicces volt,nagyon jó színészekkel, mindenkinek ajánlom!