Színház

Isten hozott a majomházban

előadás, 1 felvonás, magyar, 2017.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Terminal Workhouse:
Isten hozott a majomházban, sci-fi játék egy részben, Kurt Vonnegut azonos című novellája alapján. A szövegkönyv Göncz Árpád fordításának felhasználásával készült.

"Amíg létezik alacsonyabb osztály, benne vagyok, amíg létezik bűnöző osztály, a része vagyok, amíg egy lélek börtönben van, nem vagyok szabad."
(Eugene V. Debs)

"Örömmel számolhatunk be kedves nézőinknek arról, hogy a FŐMÉRŐ higanyszála ismét egy fokot ment lejjebb az elmúlt fél évben! Azt hiszem, mindannyiunk nevében megköszönhetem a Kisasszonyoknak fáradhatatlan, áldozatos munkájukat, hogy kedvességükkel, megértésükkel és odaadó támogatásukkal a világ legharmonikusabb helyeivé varázsolják a Szalonokat. Ne feledjék: sosem késő ellátogatni az Önökhöz legközelebb eső ÖÖSZ-be, hogy az emberiség érdekében álomra hajtsák fejüket!
Friss hírünk: újabb Senkiházit fogtak el a hatóságok, és ismételten felszólítanak mindenkit, hogy aki elmulasztja a Tabletta bevételét, három évi szabadságvesztésre számíthat. Nézzenek minket továbbra is a nap 12 órájában!"
Valahol a jövőben járunk. De minden a múltban kezdődött, amikor a nemzeti kormányok születésserkentő propagandája olyan jól sikerült, hogy a Föld koordinálhatatlanul túlnépesedett és képtelenné vált fenntartani az addigi rendszert. A megalakult Világkormány új intézkedéseket vezetett be: a mindenki számára kötelező Erkölcsi Születésszabályozást, és az Önkéntes Öngyilkos-szalonok intézményét. Az új rendszer az emberiség egészének érdekeit nézi. Az új rendszer működik. Az új rendszerben mindenki elégedett. Vagy mégsem?

Az előadás alatt a színpadon meztelenség látható.

A(z) MU Színház előadása

Bemutató időpontja:

2017. december 15., MU Színház

Stáblista:

Szereplők

Pete Crocker, nyomozó
Nancy McLuhan, Kisasszony
Mary Kraft, Kisasszony
Idős férfi
Billy a költő

Alkotók

Hozzászólások