Színház

Jönnek az OROSZ-ék! MAKSA hozta, övé a balhé!

stand-up comedy, magyar, 2014.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Maksa Zoltán humoristát már nem kell bemutatni a tisztelt humorrajongó nagyérdeműnek. Immár 32 esztendeje szolgálja a magyar humor ügyét; rendhagyó televíziós híradója a kilencvenes évek elejétől országosan népszerűvé tette őt. Közel másfél órás önálló "stand up"-, és színházi estjei pedig folyamatosan nagy sikerrel mennek országszerte, kellemes szórakozást jelentve a politika-, és trágárságmentes humor kedvelőinek.

Ám minden művész életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell valamivel... Méghozzá azzal, hogy egyszer majd jön egy ifjú titán, aki ugyanazzal a mosollyal, alázattal és hittel lát neki a tömegszórakoztatás magasztos feladatának, ugyanúgy nem restell tanulni az elődöktől, mint Maksa tette a nyolcvanas években, és ugyanúgy hamar megszereti a közönség, mint őt a 82-es Humorfesztivál közönsége és hallgatói a rádiókészülékek mellett.

A pillanat pedig eljött! A "pillanatot" Orosz György-nek hívják!

S hogy a generációs különbség ellenére mennyire egyformán jár az agyuk, jelzi, hogy együtt indulnak egy igazi hamisítatlan stand up turnéra 2014 márciusától! Ennek egyik állomása a Vidám Színpad.

Maksa Zoltán és Orosz György... Régi és az új... A megfontolt és a szemtelen... A tapasztalt és a kíváncsi... Érdekes előadás várható!

A(z) Vidám Színpad előadása

Stáblista:

Hozzászólások

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás