Színház

Jövőre, veled, ugyanitt 2.

előadás, magyar, 2011.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Doris és George története folytatódik. Nem mindennapi szerelmük kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente egyszer csupán egy hétvége erejéig kapcsolódik össze. Lehet, hogy ez kapcsolatuk tartósságának titka évtizedeken át? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg.

A szemüveg immáron kötelező tartozék mindkettejüknél, ahogy szexuális aktivitásuk is csökkentett üzemmódra vált, gyermekeik felcseperedtek, családi életük során számtalan problémával kell, hogy szembenézzenek. Egy valami azonban örök: gyermeki rajongásuk egymás iránt. Fordulatos kapcsolatuk, utánozhatatlan bájjal átszőtt, pikáns szerelmi történetük végkifejlete nem is lehet más, mint, hogy évtizedek után nemcsak évente egy hétvégére lesznek egymáséi. Hanem talán örökre.

A(z) Bánfalvy Stúdió előadása

Bemutató időpontja:

2011. február 14., Bánfalvy Stúdió

Stáblista:

Hozzászólások

Edina Reisz 2014 dec. 31. - 21:38:28
Szilveszteri önfeledt kikapcsolódásra vágytunk. De unalmas manírokat harsány ripacskodást kaptunk. az elsõ felvonás végéig tartott a türelmünk, pedig a mûvésznõ múltja után sokkal többet vártunk. :(