Színház

Kabaré maraton

stand-up comedy, magyar, 2014.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Stand Up Brigád társulata a Bethlen Téri Színházzal közösen, idén második alkalommal rendezi meg Budapesten 24 órás Kabaré Maratonját, Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján.

A Kabaré Maraton keretében a Bethlen Téri Színházban 24 órán keresztül kabaréjelenetekkel, tréfákkal, zenés paródiákkal idézik meg a pesti kabaré aranykorát, de a műsorban helyet kap a humor napjainkban legnépszerűbb ága, a stand up comedy is. A fellépők között, megtalálhatóak Karinthy-gyűrűs humoristák, a Showder Klub népszerű stand-up előadói, a Comedy Central és a Rádiókabaré ismert nevettetői, valamint fiatal, feltörekvő humortitánok. A programban stand up, open mic, kabaré, önálló estek, zenés produkciók váltják egymást 24 órán keresztül, de lesz pikáns poénok órája Kovival. A nézők egy igazi stand up rekordkísérletnek is szem és fültanúi lehetnek, hiszen a Stand Up Brigád nagydumás humoristája, Szikla László a Kabaré Maraton alatt megkísérli megdönteni Badár Sándor 2007-ben a SZIN-en felállított 7 és fél órás dumarekordját.

Fellépők: Aradi Tibor, Beleznay Endre, Erdei Sándor, Éles István, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Somogyi András, Maksa Zoltán, Varga Ferenc József, Sulyok Péter, Fülöp Viktor, Gombos Szabolcs, Gombos Tibor, Polgár Peti, Kövesdi Miklós Gábor, Szép Bence, Ürmös Zsolt, Kovács István Kovi, Orbán Sándor, Wéber Tamás és még sokan mások.

www.standupbrigad.hu

A(z) Bethlen Téri Színház előadása

Hozzászólások