Színház

Kaktuszvirág

előadás, 2019.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a "feleség" boldog, ha megszabadulhat Julian-től. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet?

A komédia zenés változata után most először látható Magyarországon a Broadway-változat, amely alapján a nagy sikerű film készült Walter Matthau, Ingrid Bergman és Goldie Hawn főszereplésével.

 

A(z) Orlai Produkciós Iroda előadása

Bemutató időpontja:

2019. december 3., Orlai Produkciós Iroda

Stáblista:

nov. 15.
  • 17:00
nov. 29.
  • 19:00
dec. 27.
  • 17:00

Hozzászólások

nutuka febr. 06. 13:27:03
Szeretek színházba járni, de ez volt eddig életem legrosszabb darabja. Az első felvonás annyira unalmas volt, hogy majdnem elaludtam. A második talán jobb, de az egész tele ripacskodással, erőltetett poénokkal. Az egész egy Antal Imre féle Szeszélyes évszakokra emlékeztetett. Borzalmas.