Színház

Két férfi, egy nő meg egy férfi

előadás, 2007.

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Ugye Önök is érzik a "Két férfi, egy nő meg egy férfi" címből áradó, huncut-rózsaszín, szexuálisan izgató feromon felhőcskék orrnyálkahártya csiklandozó, tavaszillatú, pajkosan pöttyenő, pikáns permetét? Hát, ez azért van, mert mocskos a fantáziájuk. Önökkel ellentétben Társulatunk legújabb színházi estjében nem kevesebbre vállalkozott, mint az erőszak feltartóztathatatlanul terjedő, mindannyiunk lelkének legmélyebb üregeibe lehatoló tarackgyökérzetének kihuzigálására. Sőt! A "Humor" fantázianevű biológiai fegyvert is bevetjük a kertművészeti harcban, hiszen a kacagás okozta rázkódás, meglazítja a gyökérzet körüli, mélyen kiszáradt, már-már megkövesedett termesztőközeget, lehetővé téve a minél hatékonyabb ráncigálást. Gyomláljon velünk, jó? Gereblyézzen a Besenyő családdal, permetezzen Pandacsöki Boborjánnal, nyírjon füvet a Költővel, komposztáljon a Láthatatlan emberrel, csintalanul játszadozó gyermekei ellen vesse be a "Gyerekpásztort", ijesztgesse a vakondokat szado-mazo bőrruhában, bízza a láncfűrészt Naftalin Ernőre, csapja agyon a pillangókat tógában!

A(z) L'art pour l'art Társulat előadása

Vélemény:

szavazat: 4/10 2008 dec. 27. - 23:55:36
2008 dec. 27. - 23:55:36
Jaj, jaj, jaj. Mennyire szeretem õket, õsi, keménymagos rajongó vagyok, mégis fájdalommal, de le kell írnom mekkora csalódás volt ez.
A sok playback dal, a diavetítések, a "láthatatlan emberes jelenet", egyszerûen gyenge az anyag, na. Persze nevetünk néha, mert meg-megcsillan a humor, hiszen mind nagy fazonok, de ez már nem a régi. Nem is kell, hogy a régi legyen, legyen új, de ne ezen a színvonalon, mert így NEM KELL. A nézõtér tele, a gyerekek dõlnek a nevetéstõl (Dolák-Saly ás Laár is folyton elnevették magukat - ez engem is eléggé zavar), kíváncsi vagyok, vajon a Mester tudja-e, hogy amit most csinálnak az egyszerûen NEM JÓ?!? Az elõadás fénypontja az általam egyébként nem kedvelt Naftalin Ernõ, mélypontja pedig a Szászi Móni által elõadott német nyelvlecke. Elrettentésképp elmesélem, hogy ez abból áll, hogy Móni a "Ja", "schneller" és "Noch einmal" mondatokat ismételteti a közönséggel. Ez már a vérciki Maksa-mûsorokban is színvonaltalannak számított talán már 1997-ben is, ezért jócskán meglepõdtem, hogy most is ezt kapom. 10-bõl 4 kegyelempont. RAJONGÓKNAK SEMMIKÉPP NEM AJÁNLOM.
2008 nov. 08. - 10:49:23
2008 nov. 08. - 10:49:23
Hat szvsz ez nagyon gyengere sikerult.

A legutobb latott Hofeherke es a ved torpehez kepest is tudtak sullyedni.

Tobbszor elrohogtek a jeleneteket, valoszinu nem szandekosan. Persze aznap masodszor jatszottak, osszesen meg kitudja hanyadszor.

No es a playback-rol meno szamok: mar a sved torpenel is megdobbentett, hogy lehet ilyen borzalmas valami.
Teljesen mas a hangszinuk lejatszva, mint az elo. Tatogniuk is folosleges, annyira elut az rendes beszedjuktol.
Nem tudom mitol lehet ez, a Babszinhaz sajat darabjaiban nnem tapasztaltam meg hasonlot

Meg talan "A Kolto" babozasa tetszett legjobban.
No meg a tapsrend. Ott meg elmondtak 1-2 poent, ami termeszetes volt, es ult is.

Remelem a kovetkezo darabjuk jobb lesz.