Színház

Kiválasztottak

előadás, 2018.

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Mit tennél, ha egyik napról a másikra eltűnnének a zsidók? Mind egy szálig, kivétel nélkül! Előjel, magyarázat, jótanács és (persze, mivel zsidók) pénz nélkül marad a világ.
Mihez kezdjenek most a neonácik? Kit utáljanak? Mihez kezdjenek a zsidó (vagyis bármely) színház alkalmazottjai? Honnan szerezzenek pénzt? Mihez kezdjen a Kereskedelmi Világbank? Mármint… lesz-e ott egyáltalán valaki?

A Gólem Színház kabaréja a zsidókról fog szólni. Vagyis a zsidók hiányáról. Mi, itt a Gólemben nagyon szeretünk zsidózni. Az egész ország szeret zsidózni. De hogy lehet zsidózni, ha nincsenek zsidók?
Mert zsidózás lesz, mint egy rendes kabaréban. Élő zene, dalbetét lesz, mint egy rendes kabaréban. Vicces jelenetek lesznek, mint egy rendes kabaréban. Nyílt őszinteség, burkolt őszinteség lesz, mint egy rendes kabaréban. Egy dolog nem lesz, ami egy rendes kabaréban mindig van: zsidók. Mert, ugye, eltűnnek… Most mihez kezdjen a világ?

 

A(z) Gólem Színház előadása

Bemutató időpontja:

2018. szeptember 30., Gólem Színház

Stáblista:

Hozzászólások

8/10
barrix máj. 30. 12:45:44 8/10
Szórakoztató előadás remek színészi játékkal, élvezhető zenékkel. Nagyon cuki kis hely, klassz büfével, kedves kiszolgálással. Remekül éreztük magunkat. Az abszurdnak szánt, de sokszor már csaknem a valóságot tükröző jelenetek viccesek és egyben elgondolkodtatóak voltak. Biztosan nézünk még több gólemes előadást.