Színház

Klikk! - Páratlan páros 2.

vígjáték, 2 felvonás, magyar, 2002.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A fergeteges komédiában John Smith, a kiváló londoni taxisöfőr tizenhat éve él változatlanul boldog házasságban a város két kerületében lévő lakásai közti ingajáratban, két hűséges feleségével, Maryvel és Barbarával.
Válságos helyzetek olykor azért adódnak, amikor a percre pontosan beosztott napirend valamilyen okból felborul, és a két olajozottan működő háztartásban akadozni kezd a fogaskerék.
Most éppen egy ilyen helyzet kezd kialakulni. Az elmúlt évek alatt ugyanis az élet fontos változást produkált: Johnnak immár két gyermeke van, két közel egykorú kamasz, az egyik Marytől, a másik Barbarától, egy lány, meg egy fiú.
Minthogy manapság a fiatalok gyakran az Interneten ismerkednek, így hát mi sem természetesebb, mint hogy ez a két fiatal is egymásra lel az Interneten való kalandozások közepette. Nagy örömmel fedezik fel, hogy véletlenül mindkettőjük apját John Smithnek hívják, sőt véletlenül mindkettő taxisofőr.
Ez a felfedezés John Smith számára korántsem ennyire örömteli. A lassan félőrültté váló apa most már azért ingázik a két lakás között, hogy megakadályozza a féltestvérek személyes találkozását.

A(z) Gárdonyi Géza Színház előadása

Bemutató időpontja:

2002. december 6., Gárdonyi Géza Színház

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások