Színház

KonyhaSHOW - Az étterem másik oldala

önálló est, magyar, 2016.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Maksa Zoltán kabaréestje Hofi Géza emlékére

A Kabaré csütörtök a Stand Up Brigád sorozata, melynek keretében minden hónapban más-más humoros előadást láthatnak a nézők. A sorozat első előadása a Mikroszkóp Színpadon már nagy sikert aratott KonyhaSHOW című est, melyről így vall Maksa Zoltán:

?Természetesen én is Hofi Gézán nőttem fel, úgy éreztem tehát, hogy az örökség, amit Géza bácsi ránk hagyott, a műfaj, amiben ő maradandót alkotott, nem veszhet el a kereskedelmi médiabóvlik özönében. Éppen ezért formáltam új estemet, a Konyhashow-t külsőségeiben olyanná, amilyen előadásokat annak idején Hofi Gézától láthattunk.
Nos tehát ebben a műsoromban egy étterem hátsó traktusában békésen mosogató, de a világról aktívan véleményt formáló, lezser fickót alakítok, az eddigi reakciók alapján igen kellemes szórakozást nyújtva a politika- és trágárságmentes humor kedvelőinek.
Legyen a partnerem ebben a másfél órás műsorban, hogy együtt idézhessük meg Hofi Géza szellemét, s csináljunk kedvet az utókornak ahhoz, hogy megőrizze és továbbvigye a Hofi-féle humor alapjait.?

A(z) Bethlen Téri Színház előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások