Színház

Legénylakás

zenés vígjáték, 2 felvonás, 160 perc, 2005.

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Chuck Baxter kölcsönadja a lakását cége vezetőinek, hogy félreléphessenek. Ő előbbre szeretne lépni. A nagyfőnök Schaldrake barátnője Fran Kubelik azonban éppen az a lány, akibe ő is szerelmes. Schaldrake házassági ígéretekkel bolondítja, karácsony napján mégis kiderül az igazság - esze ágában sincs válni - ezért Fran öngyilkosságot kísérel meg. Chuck megtalálja, megmenti és egy jobbhorog árán megváltja a jogot egy első kártyapartira.

A(z) Centrál Színház előadása

Bemutató időpontja:

2005. december 31., Centrál Színház

Stáblista:

Hozzászólások

lilcso 2010 júl. 10. - 22:59:15
kikapcsolodàs gyanànt szuper, nem egy hàboru és béke, de szerencsére nem is az a cél. vicces, jok a szineszek (foleg aki a szomszed orvost jàtssza, neki vannak a legjobb szovegei :D), kellemes 1.5 oràt ad.
Criobs 2010 máj. 15. - 22:48:22
Egyszer nézhetõ. Nincs túlságosan mély mondanivalója. A zenei betétek gyengék. Nem az a fajta darab, amiben a színészek igazán megmutathatnák tehetségüket. Azoknak ajánlott, akiknek a nehezebben emészthetõ színdarabok megfekszik a gyomrukat és nem várnak az elõadástól mélyebb, elgondolkodtató üzenetet.
lenccs 2010 ápr. 02. - 11:29:48
ez egy "ajánlom" darab azoknak, akik egy kellemes estét szeretnének:-)
Tsarlee 2010 márc. 01. - 15:09:54
Nagyon kellemes darab, modern, de mégis érthetõ, okosan kitalált díszletekkel, jó feldolgozásban.
Szonja és Kornél játéka kiváló, de szenzációsat alakított Papp János is. Elnézést a többi szereplõtõl, de e három karakter a "húzós", a többi jelentéktelennek tûnik, de nem kihagyható.
Gratuláció az egész csapatnak.
Itt szeretném ismét kiemelni a színház tisztaságát, újszerûségét, nézõtéri kialakítását, gyakorlatilag bárhol ülve tökéletes színpadi rálátást kaphatunk, vagyis elismerésem Puskás Tamásnak és csapatának.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás