Színház

Mezítláb a parkban

előadás, magyar, 2005.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Corie és a Paul fiatal házasok: a szállodai mézesnapok után beköltöznek saját bérleményű lakásukba, hogy elkezdjék közös életüket. A fiataloknak nem csupán egymás különböző életstílusával kell megküzdeniük, hanem Corie magányosan élő, minden lében kanál mamájával, a ház és a lakás furcsaságaival is. No és egy különös szomszéddal, aki mindenkinek udvarol. ...A darabból világhírű film készült Jane Fonda és Robert Redford főszereplésével.

A(z) Körúti Színház előadása

Stáblista:

Szereplők

Corie Bratter
Paul Bratter
Mrs. Banks
Victor Velasco
Telefonszerelő

Alkotók

Hozzászólások

mulao 2009 ápr. 26. - 02:21:29
Most volt egy mûsor, amiben a színészek vidékre utaztak ezzel a darabbal, és szembe jutott.:)
Amikor láttam, akkor is leutaztak, nekem nagyon tetszett az elõadás.Szerintem a színészek is jók voltak.Kautzky tetszett a legjobban, szerintem úriemer volt a színpadról is.A többi színész is jól játszott szerintem.A történet, és poénok is jók voltak, meg a díszlet se rossz, jó volt, hogy megnéztem akkor.:)
eugénia22 2007 dec. 16. - 16:07:35
Ez iszonyatosan jó elõadás volt! A színészi játéktól a díszletig, még a sztori is nagyon tetszett nekem!Amikor Kautczky elõvette a zacskóból a répát és elkezdte enni, még õ is nevetett.Az egész színházban hatlmas nevetés volt, elképesztõen jó volt!Még a színészek is idõnként elmosolyogták, vagy visszafolytottan nevettek.Egyszóval nagyon jó volt!Hatalmas tapsot kaptak,és mikor meghajoltak hátra estek a székekre, az is nagyon jó volt.A közönség csak nevetett, de szegény Pikali Gerda megütötte a lábát.Kautczky viszont színészileg nagyon jól megoldotta.Szerintem még így a színpadról is látszott,hogy a színészek nem voltak nagyképûek.És látszott,hogy örültek a nagy tapsnak, sokat kellett vissza jöniük.Nézzétek meg. Üdv.