Színház

Mikulás-napi Musical Plusz

musical, magyar, 2008.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Musical Plusz színvonalas rendezvénysorozat musicalkedvelők számára, melyen kiváló előadók tolmácsolásában hangzanak el részletek a hazai és a világ musicalirodalmából. A rendezvényen nemcsak az aktuális slágerdarabok kerülnek "terítékre", hanem az itthoni színpadokon ritkábban vagy egyáltalán nem játszott előadásokból, illetve méltatlanul feledésbe merült, avagy nálunk még bemutatásra váró musicalekből is ízelítőt nyújt.

A szervezők arra is mindig ügyelnek, hogy a legnépszerűbb musical sztárok mellett helyet kapjanak a ritkán látott kedvencek, valamint tehetséges, de még kevésbé ismert előadók is. A rendezvényen a színházban játszott szerepek kötöttségétől mentesen, igazán önmagukat
adva mutatják meg az fellépők, hogy mire is képesek, legyen szó akár tőlük nem megszokott szerepekről, akár a személyes kedvenc pop-daluk bemutatásáról, táncról vagy humoros konferálásról.

Mindezek együtt garantálják, hogy változatos, mozgalmas, mindig új élményt jelentő szórakozásban legyen része a Musical Plusz közönségének.

A(z) Kőbányai Kulturális Központ előadása

Bemutató időpontja:

2008. december 6., Kőbányai Kulturális Központ

Stáblista:

Hozzászólások