Színház

Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler

előadás, magyar, 2017.

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Egy: ha valakit hátulról előrefele átszúrt egy sonkakés, ha ez a valaki egy lakótelepi nő, ha a holttestet a férj a karjában tartja ugyan, de úgy, hogy a halott jobb keze már belóg a szemétledobóba, akkor ott vagy baleset történt, vagy nem.

Kettő: hogyha helyszínelés közben a nyomozó hazatelefonál, és a felesége nem veszi fel a telefont, akkor az még nem gyanús, a feleség nyilván mosogat. Ha újra hazatelefonál, de megint üresen cseng a vonal, az már gyanús!

Hogyan kell főzni a tyúkot? Ha akváriumot kért születésnapjára, akkor örül-e a gyerek a logikai fejlesztőnek? Mit csináljunk, ha nem?

Az élet nehéz, legyünk mi a nehezebbek!

A(z) Katona József Színház előadása

Bemutató időpontja:

2017. december 19., Katona József Színház

Stáblista:

Hozzászólások

itsme1 2022 febr. 06. - 08:47:37
A gróf úrral ellentétben (lásd alant) nekem nagyon is tetszett a darab eredetisége.
A rím nem kín, ha nemcsak rendőr ő, hanem költő.
Az ordibálás nem más, mint karakterformálás.
A szünetben, ha búcsúzott, a legjobb gegről lecsúszott.
Egy utolsó gondolat még nem árt, a gázt nem szereljük, csak a kazánt.
Edmond Dantes 2018 febr. 07. - 12:11:26
Hetvenes-nyolcvanas évek -burkolt?- társadalomkritikus darabjait idézõ, kínrímes verslábakkal, végeérhetetlen gázszerelõ-okoskodással (Kocsis Gergely) és rendõrnyomozó-ordibálással (Tasnádi Bence) megspékelt, csikorgó abszurd. Intellektuálisan ábrázolt \"panelproli\" lét és stílus...szünetig. Szerencsére van szünet, ami sok mindenre fel- és kihasználható. Én is kihasználtam...kedves Katona, muszáj? Tesztelik a törzsvevõk ingerküszöbét? Az enyémet ez most megütötte, ahogy a szívemet is. Azért majd megyek legközelebb is, másra.