Színház

Mini-a-Túrák

előadás, magyar, 2010.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Lesz itt minden: mozgó biciklidob, hangburgers, gettómarimbula és ipariporoltó bass, arcbalett négy színészre, harcos vj-k a lila köd ellen vetítéssel és zenével.

Harmadik alkalommal jelentkezik a Mini-a-túrák, a több kisebb etűdöt felvonultató, fiatal alkotókat, alkotócsoportokat bemutató est. Idén a lazán kapcsolódó produkciókat a 10 éves fennállását ünneplő Medence Csoport koordinálja. Az est jelszava a játékosság, a kreativitás és az együttműködés. Az előadás egy közös játék: olyan kísérletező kreatív folyamat végeredménye, melynek során az alkotók a felvetett témák kapcsán megvitatják gondolataikat, ötleteiket, majd megfogalmazzák saját megoldásaikat, válaszaikat.

Bélaműhely: Hang és Kép verseny
A Bélaműhely akciójában megszólalnak a Medence Csoporttal közösen fejlesztett különleges hangkeltő eszközök: lájbercümmen, mozgó biciklidob, hangburgers, gettómarimbula, óriáscajon, gygantociplis, steelfujara... Kresalek Dávid kerékpáros filmfelvételei pedig gondoskodnak arról, hogy a szemek is tágra nyíljanak, ne csak a fülek.

Royal Fixi Club: Szédületes Fixi Viadal Voxával és Buppával
Két versenybiciklista egymással szembe állított versenykerékpárokon. A kerékpárosok egész este jelen lesznek és a verseny részleteit végig nyomon követhetjük!
Á la Belleville Rendezvous.

MobilBrigád: Szajkóhukky és arcbalett négy színészre
Alice a tükrön túli - ugyanaz és mégis más, fordított és felfordult - világban az egyszerű parasztból királynővé válik. A néző pedig megtudhatja, hogy a felfelé vezető út göröngyös, de tanulságos. Abszurd vers, arcbalett és lólépések a sakktáblán.

Funnyment Prodakson: VJ-k a lila köd ellen
Itt már minden lila? Összefogásra van szükség!br VideóSzeánsz öt Vj-vel. Különböző stílusok, hangulatok és technikák. Egy produkcióban a vj-k krémje.

A(z) Trafó előadása

Stáblista:

Hozzászólások