Színház

Mondod-e még a szót, szeretlek?

előadás, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Mondod még a szót?
Ismerjük még a szót?
Használjuk?
Érezzük-e még?
Merjük-e kimondani?
SZERETLEK!

Kádek Heny és Gáspár András remek játékával valamint a szerző "belebeszéléseivel" egy humoros, ironikus és szomorkás cikkekből szerkesztett, zenés darabot élvezhet a közönség.
V. Kulcsár Ildikót elsősorban újságíróként ismerhetik az olvasók, most azonban az is kiderül, hogy az "Élet" és V. Kulcsár Ildikó egy szórakoztatóan igaz, színpadra szerzett estével is meg tudja lepni a tisztelt publikumot.
A szerző a következő sorokkal ajánlja figyelmükbe a különleges előadást:
"Számtalan riport- és interjúalany sorsából és a saját népes családom hétköznapi vircsaftjaiból tanultam meg, hogy azokban a családokban gyakori vendég a boldogság, ahol nemcsak a saját hibáikon, tévedéseiken tudnak mosolyogni a felek, hanem megbocsátó humorral viszonyulnak a társuk hibáihoz-tévedéseihez is. Nem hirdetem a szüntelen zökkenőmentes boldogságot - ilyen nincs! -, de azt igen: nem törvényszerű, hogy a hétköznapok monotóniája felfalja a szerelmet. Csakhogy ehhez empátia, életkedv, önzetlenség, bölcs humor és önfegyelem kell. Mindez tanulható! Ezért ajánlom az előadást azoknak, akiknek gondjuk van (volt, lesz) a párkapcsolatukkal, és azoknak is, akik harmonikus kapcsolatban élnek (hogy elkerüljék a tipikus hibákat)."

Bemutató időpontja: 2011. május 6., Komédium Színház

A(z) József Attila Színház előadása

Stáblista:

Szereplők

A Botcsinálta Professzor (interaktív)
A Nő (Feleség meg egyebek)
A Férfi (Férj, Szerető, Kisfiú, vagy mi)

Hozzászólások