Színház

MU Terminál B Est, 2012

előadás, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A MU Terminál olyan tánc-, és mozgásszínházi műhely, ahol fiatal táncosok egy évadon keresztül dolgoznak együtt koreográfusokkal, rendezőkkel, a klasszikus balettől, a kortárs táncon át a jógáig különböző oktatókkal. A Műhely kihagyhatatlan lépcsőfok a pályakezdők számára. Megadja azt a szakmai tudást, amelyet csak a folyamatos táncképzés és a színpadi munka adhat.

"Small I"

Az esten a tisztelt közönség egy kísérlet eredményének lehet szem és fül tanúja. Megismerhetik 10 ember személyiségének egy-egy esszenciális aspektusát, egy olyan üzenetet, amely a lelkükből fakadó polaritást idézi meg.

Előadók: Balázs Dominika, Barabás Anita, Csernus Anita, Csongor Nóra, Fekete Blanka, Horváth Adrienn, Miklósy Alex, Rózsa Barbara, Palotás Edina, Veres Flóra

Koreográfus: Gergely Atilla

Femina (felújított ea.)

előadók: Balázs Dominika, Barabás Anita, Csernus Anita, Csongor Nóra, Fekete Blanka, Horváth Adrienn, Miklósy Alex, Rózsa Barbara, Palotás Edina, Kiss Róbert, Veres Flóra
koreográfus: Fejes Ádám

"Gyönyörű. Számomra a magányosok és a már megérkezettek együttéléséről szól, gyengéden fogta a szívemet, kicsit szorította, de nem gyötört meg. Vágyni kezdek a szépségre, a közösségben repülésre, a fészek intimitására, a lemaradottak egymást vigasztaló talán holnapjára?" (nézői vélemény)

A(z) MU Színház előadása

Bemutató időpontja:

2012. február 17., MU Színház

Stáblista:

Hozzászólások