Színház

MU TERMINÁL B est, 2014 - Jens Bjerregaard: In the light / Aurelien Zouki: Pietá

táncelőadás, 2014.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Jens Bjerregaard: In the light
Semmi sem több, mint visszaverődő pillanat

Ez az előadás egy olyan nemzetközi projekt része, melyben Jens Bjerregaard koreográfus a világ hat különböző pontján: Dániában, Kínában, Kubában, Libanonban, Magyarországon és Spanyolországban, hat különböző társulat részére készít Bach Csellószvitjeire hat koreográfiát. A MU Terminál számára Jens Bach második Csellószvitjére készít koreográfiát.

Előadók: Fülöp Gréta, Halász Csilla, Joó Eszter, Kajtár Rita, Ruzsom Mátyás, Sali Gréta, Szabó Franciska.


Aurelien Zouki: Pietá

Hívhatjuk Piétának azt a hitet, mellyel a teljes nyomorba süllyedt ember hisz a mindannyiunkat összekötő kapocsban, ami híd lehet jelenünk és hagyatékunk, ígéreteink és be nem teljesült álmaink között.

Aurelien Zouki, a Collectif Kahraba libanoni színházi társulat társalapítója, a bejrúti Nehna Wel Amar Wel Jiran fesztivál művészeti társvezetője, idén januárban és februárban koreográfiát készít a MU Terminál Társulat számára. Tavaly áprilisban a MU Terminál művészeti vezetője, Fejes Ádám, Hoffmann Adrienn társulati taggal közösen kortárs tánckurzust tartottak Bejrútban Aurelien Zouki meghívására. A libanoni társulat és a MU Terminál művészeti közössége között egyre szorosabb együttműködés bontakozik ki, mely a jövőben további előadások, produkciók formájában valósul meg.

Előadók: Aurelien Zouki, Barabás Anita, Hoffmann Adrienn, Ruzsom Mátyás

A(z) MU Színház előadása

Bemutató időpontja:

2014. február 28., MU Színház

Stáblista:

Hozzászólások