Színház

Nóra II. rész

előadás, 2018.

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda előadása

Kopogtatnak. Az ajtó nyílik, mögötte Nóra áll – 15 évvel azután, hogy Ibsen botrányt kavart klasszikusában becsapta maga mögött. Miért jött? Mi történt vele azóta? Megérte kivívnia függetlenségét? Mit akar azoktól, akiket akkor elhagyott? A fiatal szerző friss darabja tavaly hatalmas kritikai– és közönségsikert aratott a Broadway valóságos szenzációjaként. Sziporkázó humorral és nagy emberismerettel tárja elénk a színháztörténet egyik legzajosabb ajtócsapásának utóhatásait.

A(z) Orlai Produkciós Iroda és Szentendrei Teátrum és Nyár előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

4/10
Tomaki 2019 máj. 10. - 00:12:19 4/10
Kár volt megírni ezt a valamit. Lehetetlen dialógusok, teljesen hiteltelen emberek között. A nyelvezete borzalmas, írhatnám CIKI. (A ciki szó többször is elhangzik, mint egy két mai káromkodás, trágárság is.)
Le a kalappal a színészek előtt, hogy végigszenvedték a próba időszakát. Az egyikőjük szólhatott volna a rendezőnek, hogy mennyire kínosan érzik magukat a szerepükben. Ez a kínlódás jött le (nekem) a színpadról. A színészek 10 pontos erőfeszítése miatt jár néhány pont erre az előadásra, ami így is csak alig félházzal megy.