Színház

Nostradamus - Világok vándora

táncelőadás, magyar, 2016.

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

"Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy világunk mennyire sokszínű, mennyire ezerarcú! Az elmúlt ezer évben ez a sokszínűség országunkra, nemzetünkre tett behatásain keresztül bőséggel otthagyhatta ujjlenyomatát kultúránkon, ezen belül tánckultúránkon is. Az ExperiDance a hagyománymegőrzésen túl kellő nyitottsággal mindig is szerette megismerni hagyományaink, tánckultúránk gyökereit, forrásait, téve ezt azzal a szándékkal, hogy amikor mélyére ásott már maguknak a forrásoknak is, akkor azzal, amit ott meglelt bátran innoválva, létrehozzon belőlük valami olyan újat és csodásat, élményt adót, ami maradandóan elkápráztathatja Önöket, NÉZŐINKET!

A Grand Voyge előadásban esztrádműsor jelleggel kívánjuk Önöknek táncban bemutatni mindazt a sokszínű csillogást és misztikummal teli varázslatot, ami világunk 1000 arcát hívat érzékeltetni, hisz az elmúlt 16 évben a nagyvilág számtalan pontján fellépve, megismerve az ottani áramlatokat annyit tapasztalhattunk, amit hiba volna nem megmutatni, nem megosztani Önökkel, hisz ezek a megtapasztalások tettek minket mára azzá, amivé reméljük az Önök örömére is válhattunk..."

A(z) ExperiDance Produkció előadása

Bemutató időpontja:

2016. május 14., ExperiDance Produkció

Hozzászólások

10/10
Rdrd 2018 márc. 10. - 19:01:28 10/10
Fantasztikus elõadás!!!
Nagyon látványos, minden egyes helyszín a világban ami valójában Nostradamus jóslata és ezt tánccal mesélik el. A prózai rész nagyon szórakoztató, rengeteget nevettem. És külön kiemelném a bûvészt aki ha az elsõ sorban ülsz kártya trükkökkel varázsol el.
IMÁDTAM!